HET COLLECTIEVE ERF: EEN PLEK VOOR IEDEREEN

Het Erf biedt een unieke woonervaring voor jong en oud en alles daar tussen. Vind een fijne plek om te wonen in één van de appartementen, of kies als starter voor een rug-aan-rug woning. Met financiële mogelijkheden zoals de gemeentelijke starterslening voor de rug-aan-rug woningen, wordt het wonen op Het Erf ook voor starters extra aantrekkelijk. Denk je na over levensloopbestendig wonen, dan is een Hofwoning zeker geschikt. Al deze woningen staan op Het Erf waar ontmoeting wordt bevorderd. Naast je privéterras, kun je genieten van de gezamenlijke faciliteiten met medebewoners zoals de collectieve moestuin, de gezamenlijke ontmoetingsruimte en de groene omgeving. Hier vind je een goede balans tussen privacy en naar elkaar omzien. Geen zorgen, alle praktische zaken zijn geregeld in een Vereniging van Eigenaren (VvE). Ontdek de voordelen van Het Erf!

GEMEENSCHAPPELIJKE VOORZIENINGEN

Op Het Erf zijn diverse faciliteiten aanwezig die het wonen hier extra bijzonder maken. Zo is er een collectieve moestuin waar je samen met je buren met groene vingers kunt tuinieren en geniet van verse producten. Daarnaast is er in het appartementengebouw een ontmoetingsruimte waar je samen kunt komen en elkaar kunt helpen. Alle praktische zaken, zoals het onderhoud en het gebruik van de gezamenlijke delen, zijn geregeld in een Vereniging van Eigenaren (VvE). Zo kun jij hier zorgeloos wonen!

GEZAMENLIJK VERSUS PRIVACY

“HIER HEB JE DE MOGELIJKHEID OM OP JEZELF TE ZIJN EN JE EIGEN PLAN TE TREKKEN OF JUIST ELKAAR OP TE ZOEKEN.”

 

OVER WONEN IN EEN GEZAMENLIJK HOF

FINANCIËLE MOGELIJKHEDEN STARTERS

Speciaal voor starters is er de mogelijkheid tot het aanvragen van een starterslening via de gemeente, waardoor de woningen op Het Erf financieel aantrekkelijk zijn. Zo wordt de drempel verlaagd om jouw droomwoning te kunnen realiseren en te genieten van het collectieve voordelen.

Uniek wonen dronten

Schrijf je in en mis niets!

Zuiderweide is volop in ontwikkeling. Nieuwsgierig geworden? Meld je dan vrijblijvend aan voor de nieuwsbrief en laat gelijk jouw woonwensen achter.